Vanuit de energiecoöperatie Best Duurzaam kwam er in toenemende mate vraag naar de mogelijkheid om ook investeringsprojecten uit te kunnen voeren. Helaas past dit niet binnen de organisatiestructuur en daarom is in 2019 besloten om een tweede coöperatie op te zetten.

Best Energie gaat zich met name gaat richten op duurzame investeringsprojecten voor en met de inwoners van de gemeente Best.

Best Duurzaam en Best Energie trekken zij-aan-zij op om zoveel mogelijk inwoners van Best te overtuigen van het belang van duurzaamheid, ze enthousiast te maken voor het opwekken van duurzame energie en hen te helpen bij de realisatie hiervan. Zonnedak project Raaijmakers is een eerste concrete activiteit van Best Energie.

Op de downloadpagina van onze website kunt u onder andere de statuten van Best Energie vinden.

Het bestuur van de coöperatie Best Energie bestaat thans uit 4 personen allemaal woonachtig in Best:

  • Voorzitter is Niels Schoorlemmer. Niels is werkzaam als adviseur duurzame energie en heeft veel ervaring met projecten in zon en wind energie
  • Penningmeester is Huub van den Elzen. Huub heeft tot voor kort een eigen administratiekantoor gehad dat zich met name richtte op de MKB markt.
  • Secretaris is Ger Bakker. Ger heeft jarenlang in de financiële sector gewerkt en heeft daarbij de nodige ervaring met zakelijke financieringen.
  • Bestuurslid is Jan Vermeulen. Jan heeft gewerkt in verschillende marketing en strategie functies gewerkt bij Philips Healthcare.

 Bestuur Best Energie

Het bestuur van Best Energie
(van links naar rechts: Jan Vermeulen, Huub van den Elzen, Niels Schoorlemmer en Ger Bakker)

 

Best Energie werkt nauw samen met een aantal partners. Op onze partnerpagina kunt u lezen wie dat zijn.

 

Contactgegevens:

Postadres:                                                                            Twijnder 1, 5683 MZ Best

Mail:                                                                                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:                                                                                www.best-energie.nl