Via de "ik doe mee" link onder aan deze pagina kunt u zich inschrijven voor het zonnedakproject Raaijmakers. Op onze downloadpagina staat een korte handleiding die u stap voor stap helpt om de inschrijfprocedure te doorlopen.

U koopt participaties in de coƶperatie Best Energie en wordt daarmee automatisch lid van de coƶperatie. Elke participatie staat voor het recht om over de opgewekte energie van 1 zonnepaneel de energiebelasting over uw eigen elektriciteitsverbruik terug te vragen. In het investeringsmemorandum dat u kunt vinden op onze downloadpagina vindt u meer details over deze regeling en tevens een rekenvoorbeeld.

De uitgifteprijs van 1 participatie in dit project bedraagt EUR 275.

U kunt bij uw inschrijving kiezen met hoeveel participaties u wilt deelnemen. Het moment van inschrijving is bepalend bij de toewijzing van participaties (wie het eerst komt, wie het eerst maalt).

Om in te kunnen schrijven moet u eerst een persoonlijk account aanmaken. Dat kan via de link onderaan deze pagina. Daarna kunt u de inschrijvingsprocedure doorlopen waarbij u onder andere aan moet geven hoeveel participaties u wilt kopen. Aan het einde van de inschrijvingsprocedure legt u uw keuze vast waarna u per email een bevestiging van ons krijgt. Zodra de inschrijving gesloten is krijgt u de definitieve toewijzing van het aantal participaties waarmee de overeenkomst formeel een feit is.

Op de downloadpagina kunt u alvast een voorbeeld participatieovereenkomst bekijken. Na de definitieve toewijzing van de participaties bent u verplicht om het bedrag verschuldigd voor deze participaties over te maken op rekening van Best Energie.

Tijdens de inschrijving wordt gecontroleerd of u in een deelnemend postcodegebied woont. Bovendien moet u aangeven wat uw gemiddelde elektriciteitsverbruik is. Daarnaast heeft u de zogenaamde EAN code nodig. Dit is een 18-cijferige code die u kunt vinden op de factuur van uw energiemaatschappij. Wij adviseren u deze informatie bij de hand te hebben wanneer u naar de inschrijfmodule toe gaat.

Lees ter voorbereiding ook hoofdstuk 5 van het investeringsmemorandum dat u kunt vinden op onze downloadpagina.

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen en nadere toelichtingen. Wij helpen u graag. Hoe u ons kunt bereiken vindt u op de contactpagina. Bovendien kunt u bij veelgestelde vragen (FAQ) wellicht ook al een antwoord vinden.

Het kan zijn dat op het moment van uw inschrijving het maximale aantal participaties al vol is. U krijgt dan een bevestiging van uw inschrijving en een bericht dat u voorlopig op een wachtlijst bent geplaatst. Het is mogelijk dat er later toch nog een toewijzing van participaties kan plaatsvinden omdat andere inschrijvingen afvallen.

 

Button ik doe mee final